BejelentésKezdj könyvelni!
Csak elkezdeni nehéz!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Üdvözöllek a honlapomon!


Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy segítséget tudjak nyújtani mindazon végzett mérlegképes könyvelőnek akik még nem tudják hogyan kezdjenek neki a könyvelésnek, de szeretnék csinálni.

Tudom milyen nehéz mindenféle segítség nélkül belevágni a könyvelésbe, én is így kezdtem, ma már amivel órákat, napokat töltöttem az most 5 perc. Nem mindegy!

A kezdetektől a jelenig szeretnék majd egy e-bookot írni amiben minden egyes lépést amit megtanultam a gyakorlatban le fogok írni, amivel remélem segítségére leszek minden kezdő könyvelőnek. 
Persze én sem tudok mindent, ez a szakma nem is arról szól, hogy mindent tudjon az ember mivel akár napról napra változhat minden, és ami tavaly jó volt, azt ma már elfelejthetem. 

De megpróbálni és másoknak segíteni lehet. Ehhez szívesen várom mások tapasztalatát, hozzászólását.
Itt megtalálsz olyan információkat, mintákat, szabályzatokat stb.. amiket csak több 10 oldal böngészése után találsz (talán) meg.

Az oldalt a ti segítségetekkel is szeretném majd tovább bővíteni. Vannak közötte saját anyagok is, mivel nem kell mindenhez több tízezer forintos program, de indulásnak megteszi.

A honlappal kapcsolatos hozzászólásokat, anyagokat szeretettel várom.

Üdv.
Zsuzsi
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!